Bestandele:

125 g spaghetti, in korter stukkies gebreek (macaroni sal ook werk)

150 ml koekmeel

5 ml sout

50 ml witsuiker

1l melk

3 ekstra groot eiers, geskei

50 ml margarien

3 ml vanieljegeursel

1 ml amandelgeursel (indien verkies)

Kook die spaghetti in genoeg vinnig kokende soutwater tot

gaar en dreineer

Meng die droe bestanddele en meng met 250ml koue

melk. Klits die eiergele en voeg by.

Verhit die res van die melk en die botter. Voeg ‘n klein

bietjie hiervan by die meelmengsel en roer dan alles by die

res van die melk.

Verhit oor lae hitte tot die mengsel kook en verdik. Roer

gedurig om te verseker dat die eiers nie skif op die bodem

nie. Voeg die spaghetti by

Klits die eierwitte tot dit sagte punte vorm en vou saam met

die vanielje- en amandelgeursel by die gaar melkkos in.

Strooi kaneelsuiker oor en dien op in sopborde met ekstra

suiker indien verkies

Genoeg vir 4 mense (Ek maak dit sommer in die mikrogolf –

baie minder kans vir flops)